A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mutatjuk, mit érdemes tudni a 10 éves Élményplázáról!

Vágólapra másolva!
Ha egy családtagunk vagy barátunk számára élményt szeretnénk ajándékozni, akkor a több mint 10 éves Élménypláza ajánlatai között garantáltan megtaláljuk a tökéletes meglepetést. Milyen út vezetett idáig, és mit is jelent valódi élménnyel meglepni az ünnepeltet? Az alábbiakban pontosan ennek járunk utána!
Vágólapra másolva!

Mitől különleges az Élménypláza?

A sablonos ajándékok, így az illatszer csomagok és a vicces pólók, illetve bögrék ideje is lejárt – az Élménypláza pedig pontosan erre tapintott rá 2013-ban. Ha igazán személyre szabott és életre szóló élményt jelentő meglepetést keresünk az ünnepelt félnek, azt a neten már szinte pillanatok alatt megtalálhatjuk. Az Élménypláza kínálatában a gasztronómiai kalandoktól kezdve a sétarepülésen át egészen a wellness programokig várnak ránk lehetőségek.

 

A folyamatosan frissülő kínálatnak köszönhetően garantáltan szembe fog jönni az ideális ajándék. Legyen szó szülinapról, névnapról vagy házassági évfordulóról, egy élmény ajándékozásával jelezzük, hogy valóban sokat jelent számunkra az ünnepelt. Idén végre készüljünk igazi újdonsággal, és ne a szokásos tusfürdőkkel, bonbonokkal vagy képkeretekkel lepjük meg szerettünket.

Hagyományos és luxus ajánlatok közül is válogathatunk

Akár csak egy egyszerűbb wellness hétvégét vagy éppen egy mennyei fogások elkészítését megtanító főzőtanfolyamot ajándékoznánk, az Élménypláza felületén számtalan lehetőség áll előttünk. Így még akkor is nagyszerű meglepetéssel készülhetünk, ha egy kifejezetten pénztárcabarát ajándékkal szeretnénk előállni. Persze ha grandiózusabb élményt nyújtanánk, akkor búvárkodással vagy sétarepüléssel is meglephetjük a másikat.

Az Élményvezetés már 5 éve várja a sportautók szerelmeseit

Ha az ünnepelt szemei azonnal felcsillannak egy-egy sportautó vagy verseny láttán, akkor már meg is találtuk a számára legkedvesebb ajándékot. Az Élményvezetés.hu-n a világ leghíresebb izomautói, rallyautói és retro járművei várják a száguldás fanatikusait. Ismerősünk kifejezetten a Ferrarik iránt rajong, vagy éppen a Lamborghini-k nyűgözik le? Esetleg az ikonikus Subaru Impreza-t próbálná ki? Legyen bárhogy is, az Élményvezetésen mindenki megtalálja a hozzá illő erőművet.

Így már csak az ünnepeltnél kell óvatosan kipuhatolózni, hogy melyik járgánnyal róná a köröket legszívesebben. Persze a legtöbb esetben már pontosan tudni fogjuk, hogy a 700 lóerős Shelby GT 500, a 370 lóerős Dodge Charger vagy sokkal inkább a 275 lovas Subaru Impreza WRX STi dobogtatja meg a szívét. Ha ismerősünk rendszeresen jár rally versenyekre, akkor az utóbbi jelentheti a megoldást, azonban ha a luxusautók iránt érdeklődik, akkor az előbbi modellek arathatnak osztatlan sikert.

Számos kiváló pálya választható

Mutatjuk a legnépszerűbbeket, és azt is, hogy milyen jellemvonásokkal rendelkeznek!

Balaton Park Circuit

Ez a pálya igazán gyors kanyarokkal és valódi kihívást jelentő visszafordítókkal várja az érdeklődőket. Természetesen nem maradnak el a menő sikánok sem, ezért a balatonfőkajári pálya a reflexeket is alaposan próbára teszi. Az első és hátsó egyenesen pedig mehet, ami csak a csövön kifér. Kifejezetten ajánlott olyan bivalyerős sportautók tesztelésére, mint a Ferrari, a Dodge vagy éppen a Porsche modelljei.

DRX RING

Egy rendkívül egyszerű, de nagyszerű pályáról beszélünk. A DRX RING-en nincsenek szűk terek és keskeny kanyarok sem, aminek köszönhetően az egyik legbiztonságosabb hazai pályának számít. Itt elsősorban a sebességé a főszerep, hiszen a hosszú egyenesekben még a leggyorsabb járgányokkal is padlógázzal lehet száguldani. A kanyarok szintén gyorsak és könnyűek, ezért korántsem csak profiknak ajánljuk ezt a remek pályát.

M-RING

Ha rallycross pályát keresünk, akkor az M-RING-et mindenképp érdemes számításba venni. A minimum 10 méter széles aszfaltcsíkok biztonságos autózást tesznek lehetővé, a pálya pedig technikás kanyarokkal rendelkezik. Kiváló választás az izomautók kipróbálásához, ezért ha az ünnepelt a Dodge Challengert vagy egy hasonló kaliberű járművet tesztelne, az M-RING tökéletes terepet fog nyújtani ehhez.

Euroring

A pályán nemcsak profi versenyzők, hanem lelkes amatőrök is róhatják a köröket. A közel 3 km hosszú Euroring modern vonalvezetésével és technikás kanyarjaival biztosít felejthetetlen élményt az ünnepelteknek. Legyen szó rallyautók vagy akár 700 lóerős sportautók vezetéséről, az örkényi pálya egy kihívásokkal teli, de azért kényelmesen teljesíthető szakaszt biztosít a résztvevőknek.

Hungaroring

A legendás magyar versenypályán leginkább szűk pályaszakaszok és erős kanyarok találhatók. A Hungaroring még a F1-es pilóták számára sem könnyű feladat, de szerencsére az élményvezetés során korántsem akkora a tét. A sportautók iránt rajongók garantáltan örülni fognak, ha éppen ezen a pályán tehetik próbára a képességeiket azokban az autókban, melyeket eddig csak távolról szemlélhettek.

Ha idén a legjobb ajándékkal lepnénk meg ismerősünket, válogassunk bátran az Élménypláza és az Élményvezetés meglepetései között. Adjunk valami igazán személyeset és szívhez szólót, hogy az élmény valóban felejthetetlen legyen!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!