A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Új belsőt kap a BYD Seal

Fotó: BYD
Vágólapra másolva!
Szélvédő feletti Lidar-érzékelővel, új nagyfeszültségű rendszerrel újult meg a BYD Seal, amely nemsokára Európába is megérkezik.
Vágólapra másolva!
Fotó: BYD

Kínában augusztus 8-tól lesz megvásárolható a BYD Seal kupé 2025-ös változata, amelyet legkönnyebben a szélvédő felett elhelyezett, a vezetőtámogató rendszer érzékelőinek sorát gyarapító Lidar letapogatóról lehet felismerni. Ezenkívül megjelent egy halványlila szín, a hátsó márkajelzés pedig már piros színű. Fontos műszaki változás, hogy immár a 800 voltos nagyfeszültségű rendszert használó e-Platform 3.0 Evo technikát kapja az autó, ami megfelelő töltőoszlop esetén gyorsabb töltést eredményez.

Fotó: BYD

Teljesen új a műszerfal, a felső részen – a forgatható központi képernyő mögött – egy hátulról megvilágított díszbetétet helyeztek el, amibe rögtön beletették a digitális műszeregységet is. Új a 4 küllős kormánykerék, elrejtették/áthelyezték a szellőzőnyílásokat. A két ülés közötti konzolon a 2 darab indukciós telefontöltő felett található szellőzőnyílás, ami így közvetlenül hűti a készülékeket. Azt még nem árulták el, mikor érkezik meg Európába a felfrissített megjelenésű és technikájú BYD Seal kupé.
 

Fotó: BYD

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!