Rózsaszín belsővel sokkol a Mansory Ineos

Fotó: Mansory
Vágólapra másolva!
A német Mansory tuningcég az Ineos modelljeit is felvette a palettára, erős kezdést jelent a rózsaszín belső. Most 350 lóerőt adnak, de már dolgoznak a 800 lóerőn.
Vágólapra másolva!
Fotó: Mansory

Új márkával bővítette áldozatainak sorát a német Mansory tuningcég, mostantól kezdve az Ineos tulajdonosok rendelkezésére is áll sajátos stílusú kiegészítőivel. A külső esetén ez számos apró karbon-rátétet jelent, de új hűtőrács, kiegészítő fényszórókat tartalmazó tetőspoilert (elöl 4, hátul 2 lámpa) is elérhető. Itt debütálnak a tuningcég FV.9 felnijei, amelyekre 305/50-es abroncsokat szerelnek, az új rugók itt 2 centivel emelik és nem csökkentik a hasmagasságot.

Fotó: Mansory

Egyelőre „csak+ 350 LE/560 Nm-es teljesítménynövelést kínálnak a soros 6 hengeres benzinmotor számára, amelynek a hangját oldalt kivezetett, pillangószelepes kipufogóval javítják. Már dolgoznak a mérnökök a 800 lóerős változaton, ami várhatóan a BMW V8-as biturbójának a beépítésével valósul meg; a gyári tanulmány GM V8-asra váltott.

Fotó: Mansory

Az utastérben a vevő minden kívánságát meg tudják valósítani, az első példány sokkolóan rózsaszín belsejével csak azt példázzák, hogy mi mindenhez hozzányúlnak, amikor valódi bőrrel áthúzzák az utasteret, és ott van még a fehér tetőkárpit, ahol világító LED-ek segítségével valósítanak meg mintákat – a csillagos égbolttól a családi címerig. Ezen kívül az első és a hátsó ülések közé is került hűtőláda. Azt nem árulták el, mennyibe kerül a Mansory Ineos Grenadier, de várhatóan nem a pénz jelenti majd az akadályt.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!