kutatás 2019. 02. 25.
Így manipulálják az ételt, hogy finomabbnak találjuk
Ha az élelmiszerek színe nem felel meg az elvárásainknak, akkor az ízét is másképp érzékeljük.
![](https://cdn.origo.hu/2019/02/xC4mhv5HXYY6dw61nVjxEPM12O0lthjgqNekbWhZ-v0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA0YTE1YjRjNmY4ZDRiNjFhMzY3MmNiNTk1ODhjYTUy.webp)
Ha az élelmiszerek színe nem felel meg az elvárásainknak, akkor az ízét is másképp érzékeljük.
Itt vannak a legjobb természetes ételszínezők.
Mérgező teafilter és gomba, és hiperaktivitást okozó ételszínezék. Heti gasztro-összefoglaló.