A svédasztalos menza jelenti a közétkeztetés jövőjét - videó
Megváltozott a gyerekek étkezési szokása, amit már nem tud kielégíteni a hagyományos menza.
![](https://cdn.origo.hu/2024/01/YweQdNW2kpjgC9uD9SAQY105GXFoYQZId2DQ2gC94bw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q1OGJkN2VjYTQ0NDQxNGVhZWFiZmY3MWMyZDNmYWQz.webp)
Megváltozott a gyerekek étkezési szokása, amit már nem tud kielégíteni a hagyományos menza.
Új konyhatechnológiai eljárásokat, környezetkímélő csomagolást és eszközöket vezetett be a Hungast.
Modern étkezési környezetben a legkorszerűbb eszközpark teszi lehetővé a gyors, szakszerű ételkészítést.
A cég elkötelezett a minőség, a hagyomány és a változatosság mellett.
A Hungast tulajdonosa azt mondta, ezzel is szeretne ismét visszaadni annak a városnak, ahonnan indult.
A diétás ételek alapanyagai sokkal drágábbak és külön konyhában kell főzni azokat. Nehéz helyzetbe kerülhetnek a menzák.
A kerepesi önkormányzat intézményében botrányosan rosszak a körülmények.
"Az a célom, hogy a menzán a gyerekeknek az ebéd gasztronómiai élvezetet nyújtson" - interjú Végh Tamással.
Ezt a közétkeztetésben is meg kell teremteni.
Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Hungast.