A szekszárdi kadarkának mítosza már van, stílusa még nincs
Szekszárd az egyik legkevésbé ismert borvidékünk, karakterének kialakítása szerencsére már elkezdődött.
Szekszárd az egyik legkevésbé ismert borvidékünk, karakterének kialakítása szerencsére már elkezdődött.
Sajnos semmi sem igaz a pletykákból, hogy fogyna a busa a Balatonban. Sőt, inkább gyarapszik, és eltűnésére nem sok remény van.
Az Etyeki borvidéken él és készít bort a Hernyák család. Mit keresnek egy pezsgőre specializálódott területen és hogy születik itt egy jó fehér bor?
A hagyományos magyar sonkának kevés készítő adja meg a neki járó tiszteletet. Interjú Árpás László sonkamesterrel.
Mire a cserjéről eszpresszót főzhetünk, sok állomáson kell keresztülmennie a kávébabnak, és sok meló is van vele.
Etyeken és környékén nem csak a borászok vannak feljövőben, de van kecskesajt, sonka, jó hentes és kakaós csiga is.