Jolie semmiképp nem békül apjával

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOAz Éjféli cowboy című film legendás szereplője már az amerikai televíziót is segítségül hívta, hogy megvigasztalhassa lányát Billy Bob Thortonnal történt szakítása után. A Tomb Raider sztárja azonban hallani sem akar róla, hogy apja akár az ő, akár kisfia, Maddox közelébe menjen.

Voight akkor hagyta el Angelina édesanyját, Marcheline Bertrand-ot, amikor lánya még kicsi volt. Az azóta felnőtt és híress színésznővé lett lány nem hiszi, hogy őszinte lehet apja közeledése.

Az amerikai The National Enquirer nevű, szupermarketekben kapható bulvárlap úgy véli: apja abban reménykedett, hogy ha a tévé nyilvánossága előtt keresi meg lányát, az feldühödik és felhívja. Nos, elszámította magát. Angelina nem akarja, hogy fia ugyanazt a fájdalmat élje át, mint amit ő, amikor apja elhagyta: "Velem megcsinálta az apám, Maddox-szal nem fogja. Nem hagyom, hogy a közelébe férkőzzön, és megint összetörje a szívünket."

A fiatal színésznő úgy érzi, hogy apja időről időre való felbukkanása majd eltűnése az évek során csak felesleges fájdalmat okozott neki. Nem akarja, hogy Maddox ugyanezeken a lelki kínokon menjen keresztül.

Korábban:
Angelina első férjével vigasztalódna
Apja szerint Angelina Jolie nem normális
Jolie összetörte apja szívét

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!