Brosnan szerint Bond torz figura

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Bár a legújabb James Bond-epizód, a Die Another Day bemutatója még az Egyesült Államokban is csak hónapok múlva lesz, a film hírverésére nem panaszkodhatnak a producerek. A még el sem készült alkotásnak már több részlete ismert, és szinte minden héten világot lát egy-egy új információ róla. Legutóbb Pierce Brosnan nyilatkozott az általa alakított figuráról. Véleményével alaposan meglepte azokat, akik azonosították őt a karakterrel.

"Ezt a férfit annyi halál, alkohol és szex vette körül az elmúlt időkben, hogy semmi sem érdekli igazán, és nem a dolgok megélésére, hanem kizárólag a túlélésre játszik. Hiába lenyűgöző a stílusa, elképesztő az önbizalma és ismeri olyan jól a nőket, a fegyvereket és az autókat - állandóan csapdában van. Ha valaki a való életben lenne olyan, mint ő, az feltétlenül szomorú, örömtelen ember lehetne csak. Úgyhogy köszönöm szépen, én nem akarok olyan lenni, mint ő. Sok mindenért irigylem, de én így, átlagosan is boldog vagyok."

A Die Another Day hivatalos honlapjahttp://www.jamesbond.com/

Szerencsére a színészt magánvéleménye nem akadályozza abban, hogy a forgatáson átélje a szerepet. Ennek legközelebb november 22-én adja bizonyítékát, amikor a Die Another Day amerikai és angliai premierjét tartják. Európa többi országában - így Magyarországon is - várhatóan a karácsonyi időszakban kerül majd a mozikba.

Korábban:
Roger Moore lánya szerepel az új Bond-filmben
Brosnannek megtetszett James Bond autója
Minden idők legszexibb Bond-jelenete

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről