A Starsky és Hutch eredeti sztárja kritizálja a feldolgozást

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Starsky és Hutch-feldolgozás két címszerepére szinte egyértelmű választás volt Ben Stiller és Owen Wilson. Nemcsak azért, mert karakterük hasonlít az eredeti szereplőkre, hanem azért is, mert összeszokott párost alkotnak, és a privát életben is barátok. (Ennek ellenére Ben Stiller mellé eredetileg Vince Vaughnt szemelték ki a producerek, és csak később változtatták meg a döntésüket.)

Stiller és Wilson először az Apádra ütök című filmben játszott együtt, amelyben mindketten csak színészként vettek részt. A Zoolander-be azonban Stiller már rendezőként invitálta Wilsont, aki a meghívást a Tenenbaum - a háziátok egyik szerepével viszonozta, melyet ő forgatókönyvíróként is jegyzett. A Starsky és Hutch tehát a negyedik közös filmjük lesz.

Az eredeti sorozat egyik főszereplője azonban nem jósol nagy sikert az új változat szereplőinek. David Soul annak idején a szőke hajú, kifinomult családból származó Hutch-ot alakította, és nem adja áldását az utódjára. Így foglalta össze keserű véleményét: "Ez a két színész nem Starsky vagy Hutch. Nagy csalódást okoznak majd azoknak a nézőknek, akik úgy nőttek fel, hogy Paul Michael Glasert és engem láttak a szerepekben. Az új film felbosszantja majd az intelligens nézőket."

Az 1975-ös tévésorozat honlapjahttp://www.sonypictures.com/tv/shows/sgn/sh/

Todd Phillips rendező azonban valószínűleg mindent megtesz azért, hogy ez ne következzen be. 90 millió dollárt kapott a filmre, amelyet az akció-komédia műfajában kíván megrendezni. A forgatást várhatóan a jövő évben kezdik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről