A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Nicole Kidman ismét boszorkány lesz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman vonzódik a boszorkány-szerepekhez. Egyszer már játszott ilyen karaktert az Átkozott boszorkák című filmben Sandra Bullock mellett, és most ismét igent mondott egy bűvös erővel megáldott feleség szerepére. A Bewitched című - még előkészületi fázisban tartó - alkotás egy régi tévésorozat feldolgozása lesz, melyért Kidman rajongott gyerekkorában. Természetesen nem egyedül ő, hiszen az Elizabeth Montgomery főszereplésével készült sorozat sokak kedvence volt a hatvanas évek Amerikájában. (Ausztráliába, Kidman szülőhazájába csak később jutott el.)

A Bewitched 1964-től 1971-ig mesélt minden héten egy boszorkányról, aki férjhez ment egy tisztességes nyárspolgárhoz, és együtt családot alapítottak. Samantha azonban nem tudta megállni, hogy olykor ne használja bűvös képességeit, amelyekkel rengeteg problémát megoldott, ugyanakkor sok galibát is okozott. A történet rengeteg nézőt vonzott, ma már pedig szinte legendának számít.

A legendás sorozat honlapjahttp://www.sonypictures.com/tv/shows/sgn/bewitched/

Nicole Kidman egy percig sem habozott, mikor felkérték a szerepre: "Nagyon izgatott lettem tőle. Még nincs meg a forgatókönyv, de én mindenképpen benne leszek. Ausztráliában minden este hatkor a tévé előtt ültem, mikor ez ment."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!