Berry karaktere tovább él

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIHalle Berry azért szerette leginkább a Jinx nevű figurát, mert egyenrangú partnere Bondnak. "Mikor először elolvastam a forgatókönyvet, azonnal éreztem, hogy a figura a Bondhoz hozzárendelt egyenlő értékű női főszereplő. Az első jelenetben le is fekszik Bonddal, és mikor a kém reggel felkel, addigra ő már el is tűnik, mert más dolga akad. Én erre azt mondtam magamban: 'Ez az!'"

Ugyan korábban sok kritika érte Berry-t, amiért egy Oscar-díjas alakítás után könnyedebb filmben vállalt szerepet, ő úgy érezte, színészi játék szempontjából egyforma kihívást jelent mindkét feladat, és számára élvezet egy igazi Bond-girlt játszani. Úgy látszik, igaza volt abban, hogy tehetsége a kevésbé súlyos szerepekben is megmutatkozik, mert a Jinx nevű figura alakítása olyan jól sikerült a számára, hogy a producerek külön sorozatot terveznek neki.

A Halj meg máskor honlapjahttp://www.jamesbond.com/Halle Berry rajongói oldalahttp://www.absolutely.net/berry/

A színésznő szívesen vállalná a folytatást, de csak bizonyos feltételek mellett: "Ha Jinx olyan maradhat, amilyen most, és még tovább is fejlődhet; ha annyi szeretetet és törődést kap majd, mint amennyit a James Bondban - akkor szívesen eljátszanám újra" - nyilatkozta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről