Senki sem akar Geri szerelme lenni

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI
Therapy

A romantikus vígjáték hamar talált producerre, és 15 millió dolláros költségvetéssel idén el is tudták volna kezdeni a forgatást. A produkció terve azonban nemrég dugába dőlt.

Időközben kiderült ugyanis, hogy egyetlen sztár sem vállalja Geri szerelmének szerepét. Először a legkeresettebb férfiszínészek: Hugh Grant, Kenneth Branagh és Ben Chaplin utasította vissza a rendkívül kecsegtető ajánlatot; később azonban kevésbé ismert kollégáik is nemet mondtak. David Green rendező beismerte, hogy végül senkit nem talált, aki alkalmas lett volna a feladatra, és el is vállalta volna azt. Az elutasítások hátterében csak egyetlen indok állhatott, hiszen a forgatókönyv minőségét egyikük sem kifogásolta.

Geri Halliwell hivatalos honlapjahttp://www.geri-halliwell.net/

"Az általunk felkért művészek közül senki sem akart részt venni egy olyan produkcióban, amely egy popsztár első színészi szárnypróbálgatásainak színtere" - vallotta be Green. A film megvalósításáról azonban még nem tett le véglegesen: hamarosan újabb kísérletet tesz arra, hogy megfelelő férfi főszereplőt találjon Geri mellé. Ha pedig végre sikerül ráakadnia, 2003 nyarán leforgatják az alkotást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről