Cate Blanchett forgatás közben is jótékonykodik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Cate Blanchett, aki nemrégiben Új-Mexikóban forgatta Ron Howard The Missing című filmjét, tekintélyes összeggel támogatta a Forest Guardians elnevezésű amerikai környezetvédő csoportot.

John Horning, az új-mexikói szervezet igazgatója nem árulta el, pontosan mekkora összeggel támogatta őket A Gyűrűk Ura sztárja, annyit azonban elismert, hogy az ausztrál színésznő igen nagylelkűnek bizonyult. Dustin Gurick, a Forest Guardians fejlesztési igazgatója abban reménykedik, hogy Blanchett szerepvállalása arra ösztönzi majd az embereket, hogy támogassák a szervezetet, melynek célja legalább 25 természetvédelmi terület megóvása a Four Corners (Négy Sarok) régióban, ahol négy állam, Új-Mexikó, Arizona, Colorado és Utah határai találkoznak.

A színésznő elmondta: a pénzt a film szereplői és a stáb tagjai adták össze annak érdekében, "hogy megőrizzék az állam természetes szépségét az elkövetkezendő generációk számára".

A The Missing című filmben Cate egy édesanyát (Maggie) alakít, akinek édesapja (Tommy Lee Jones) visszatér Új-Mexikóba, hogy megkísérelje helyrehozni megromlott kapcsolatukat. Igyekezete eleinte hiábavalónak tűnik, ám amikor Maggie kislányát apacs indiánok ejtik rabul, apa és felnőtt lánya az eltűnt gyermek keresésére indul.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről