Kovac doki lesz Elektra szerelme

Vágólapra másolva!
A hölgyek örülhetnek, ugyanis a Vészhelyzet sorozat rezidens szívtiprójaként ismert Goran Visnjic lesz Jennifer Garner partnere a Daredevil - A fenegyerek női főszereplőjének egész estés filmjében.
Vágólapra másolva!

A Ben Affleck főszereplésével tavaly bemutatott Daredevil - A fenegyerek-ben a világtalan, ám kifinomult egyéb érzékszervekkel rendelkező szuperhős szerelmét ,Elektra Natchiost az Alias című tévésorozatból ismert 32 éves színésznő játszotta. Az alakítás annyira jól sikerült, hogy hamarosan megkezdődik a forgatása az Elektra című akciófilmnek, amelynek története a szuperhősnő körül forog.

A 32 esztendős Visnjic alakítja majd a szűk bőrszerkőban és magassarkú csizmában verekedő szépség szíve választottját. A történet szerint a bérgyilkosként tevékenykedő Elektrának eredetileg el kellene tennie láb alól a férfit, ám a jugoszláv színész sármja megteszi a magáét, és szerelem szövődik vadász és üldözött között. Ahogyan az lenni szokott, a megbízók természetesen éktelen haragra gerjednek, és a szerelmeseknek együtt kell felvenniük a harcot A Kéz névre keresztelt klán nindzsáival.

A forgatás hamarosan megkezdődik, s a látványos akciófilmek rajongói a 2005-ös esztendőben láthatják majd az Elektrá-t. A rendezői széket az X-akták sorozatot és mozifilmet, valamint a Parker Lewis sohasem veszít című tinisorozat számos epizódját jegyző Rob Bowman foglalja majd el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!