Pop, csajok, koffein

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Rob Gordon (Cusack) szerelmei társaságábanSaját bevallása szerint a titka: a sok kávé. De a Pop, csajok satöbbi esetében szereplőtársai is inspirálták. Nem csoda, hiszen a filmben gyönyörű nők veszik körül: Catherine Zeta-Jones, Lisa Bonet, nővére, Joan Cusack és az igéző hangú Iben Hjejle.
- Akármilyen fáradt is voltam, a közelségük felpörgetett - emlékezett a forgatásra a 34 éves színész, akit legutóbb a John Malkovich menetben láthattunk, már ha felismertük az arcát a hosszú haj és a szakáll mögött. Azért egy férfi is akadt, akivel nagyon izgalmas volt együtt játszania Stephen Frears rendező filmjében: a Boss, vagyis Bruce Springsteen, akivel Cusack úgy összebarátkozott, hogy a forgatás végi partyn a világhírű rocker megígérte neki, hogy megtanítja gitározni.

A Nick Hornby - azonos címmel - magyarul is megjelent kultuszregénye alapján készült vígjátékban Cusack (akinek mind a négy testvére színész) egy zeneőrült lemezboltost alakít, aki legutóbbi kapcsolatának zátonyra futása után sorra felkeresi életének öt legmeghatározóbb ex-barátnőjét, hogy kiderítse, miért nem képes megtalálni élete párját.

(A Pop, csajok satöbbi hazai bemutatója: július 20.)

(IC Press/InterCom)

Ajánló:

A Yahoo! linkgyűjteménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről