A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNVas Kata Blanka
14:00KerékpározásVerseny
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Meztelen svédek az Andrássy úton

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Útközben barátkoztak a svédek

A hazánkban is nagy sikert aratott Idétlen időkig című film alapötletét segítségül hívő rendezőpáros rendkívül kis pénzből forgatta le vígjátékát. A színészek nagy része az eredeti forgatókönyvnek köszönhetően vállalta, hogy csak akkor kap gázsit, ha a filmnek sikerül profitot termelnie. A Knutsson testvérekre így nagy teher nehezedett, hiszen a mozinak reklámozás nélkül nem lett volna esélye komoly nemzetközi sikerre. A fiúk azonban nem adták fel, és hozzákezdtek sajátos reklámkampányukhoz. A svéd rendezőpáros, ahelyett, hogy drága fogadásokon és sajtótájékoztatókon csapna hírverést a filmnek, minden városban, ahol alkotásuk moziba kerül, néhány perces meztelen futást követ el, utalva ezzel komédiájuk főhősének szenvedéseire.

Aki a virágot szereti...

Sajátos akciójuk hatalmas sikert aratott, pedig a francia rendőrség nem nézte jó szemmel a "vesszőfutást". "Le is tartóztatott a rendőrség. Bármilyen ártatlannak néznek ki az idétlen sapkájukban, kutyáik is vannak, szóval féltünk egy kicsit. De aztán nem volt baj, ültünk egy kicsit az őrszobán, azután kiengedtek" - beszél meglepő akciójuk következményeiről Torkel.

Meztelenül jól megy a stoppolás

Marten és Torkel szerencséjére Budapesten nem gyűlt meg a bajuk a rendőrséggel, és így a két ádámkosztümös rendező zavartalanul kocoghatott végig az Andrássy úton. A fiúk útközben meg-megálltak, hogy szóba elegyedjenek az utca emberével. Volt, akik szívesen fogadta közeledésüket, és volt, aki fejvesztve menekült a nem mindennapi látvány elöl. A legbátrabbnak az a hölgy bizonyult, aki még a pirosban várakozó autójába is hajlandó volt felvenni őket. A vesszőfutás a Liszt Ferenc tér egyik kávézójában ért véget, ahol Marten és Torkel energiaitallal regenerálta magát a végig pompásan szórakozó fotóriporterek össztüzében.

Ajánlat:
Videófelvétel a meztelen svédek vesszőfutásáról

Korábban:
A svéd óriások zavarba hozták Kidmant

Fórum:
Törvény sért-e, aki meztelenül jár az utcán?

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
A császár meztelen - A kender hiteles története

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!