A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Világhírű filmes tartott mesterkurzust Magyarországon

Vágólapra másolva!
Derek Haas, amerikai filmes szakember, a Magyarországon készülő FBI: International sorozat showrunnere tartott kivételes mesterkurzust mintegy 200 fiatal magyar filmesnek a Nemzeti Filmintézet és a Színház- és Filmművészeti Egyetem szervezésében.
Vágólapra másolva!

Nagy siker volt a Nemzeti Filmintézet és az SZFE közös szervezésében a Pioneer közreműködésével megvalósult első TV sorozat mesterkurzus a napokban az Urániában. Közel kétszáz fiatal filmes élt az egyedülálló lehetőséggel, hogy meghallgassa az élvonalbeli amerikai filmes szakember, Derek Haas mesterkurzusát a sorozatkészítés aktuális kérdéseiről és kihívásairól.

Derek Haas az FBI: International sorozat showrunnere, amelyet hazánkban készít a Wolf Entertainment, az NBC és a Pioneer.

A mesterkurzuson írói, forgatókönyvírói és sorozatkészítői pályafutásáról, valamint a magyarországi filmezés tapasztalatairól beszélgetett az élvonalbeli szakember Osváth Gábor producerrel, és a közönség is kérdezhetett a mestertől.

Forrás: NFI

Derek Haas, amerikai író, forgatókönyvíró és producer, számos sikeres hollywoodi film forgatókönyvírójaként és társszerzőjeként szerzett hírnevet.

Haas írótársával, Michael Brandttal együtt készítette a Chicago Fire című NBC-drámát, majd a Chicago P.D.-t, a Chicago Fire első spin-offját, illetve a Chicago Med-et, a Chicago Fire második spin-offját is.

Jelenleg az FBI: International című CBS sorozat showrunnerje, amelynek második évadát forgatja Budapesten. Az ő nevéhez fűződik a Halálosabb iramban és a Börtönvonat Yumába című akciófilmek forgatókönyve. A forgatókönyvek mellett számos sikeres könyvet és novellát is írt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!