Margot Robbie új filmjét halálfejes női nemi szervvel reklámozzák

Vágólapra másolva!
A botrányos Saltburn után egy irodalmi klasszikust gondol újra az Oscar-díjas Emerald Fennell. Margot Robbie partnere Jacob Elordi lesz.
Vágólapra másolva!

Botrányszagú irodalmi adaptációval tér vissza a Barbie sztárja. Margot Robbie idén nem forgatott, ugyanis jelenleg is várandós első gyermekével a gyönyörű háromszoros Oscar-jelölt sztár. Robbie jövőre azonban egy igen merésznek tűnő alkotásra írt alá a napokban. Az Üvöltő szelek Emily Bronte regény modern adaptációjára, amit 2023 legbotrányosabb filmjének, a Saltburnek a  rendezője, Emerald Fennell ír át és rendez.

Margot Robbie,  MargotRobbie
Margot Robbie volt a Saltburn egyik producere
Fotó: AFP / AFP

A filmben a Saltburn szegény szépfiúját alakító Jacob Elordi lesz Robbie partnere. A film bár csak jövőre kezd forogni, Robbie terhességi pihenője után, máris kiakasztott mindenkit jobban mondva a plakátja —, hiszen ki gondolná, hogy Margot Robbie egy halálfejes női nemi szervezet ábrázol plakáthoz adja a nevét. 

Margot Robbie és Emerald Fennell

A két alkotó hosszú évek óta dolgozik együtt: Fennell első filmjének Robbie volt a producere, az Ígéretes fiatal nő hatalmas kritikai siker volt, Fennell pedig forgatókönyvíróként Oscar-díjat is kapott. Amúgy sokáig úgy volt, hogy Robbie alakítja Carey Mullogan helyett a főszerepet, akit szintén jelöltek az aranyszoborra. Robbie utána a Saltburn felett bábáskodott, ami nagyon megosztotta a nézőket és a kritikusokat is, több sokkoló jelenetét pedig azóta se tudtuk feledni.

Margot Robbie, Jacob Elordi, JacobElordi
Az Eufória rosszfiúja lesz Margot Robbie partnere
Fotó: MICHAEL TRAN / AFP

Robbie Fennell-lel most úgy döntött, szeretnének ismét együtt dolgozni a világ egyik leghíresebb szerelmi történetét bemutató könyvadaptációban. A sztori egy szenvedélyes és viharos szerelmi történet a yorkshire-i lápvidék világában, ahol megismerhetjük Heathcliff és Catherine Earnshaw intenzív és pusztító kapcsolatát. A premier 2026-ban várható leghamarabb. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!