Hugh Jackman ismét musicalben énekel

Vágólapra másolva!
Az ausztrál gavallér még éppen kiheverte a Deadpool és Rozsomák elsöprő sikerét, máris új projekteken dolgozik. Hugh Jackman úgy látszik, szereti megtornáztatni hangszálait, ugyanis megint egy musicalben vállalt szerepet, filmbéli partnerének kilétét sem fedi már homály.
Vágólapra másolva!

A Deadpool és Rozsomák után várnunk kell egy keveset, hogy Hugh Jackmant megint moziban láthassuk. De azok a rajongók, akik rajonganak a színész orgánumáért, azok örülhetnek, ugyanis Jackman visszatér a musical műfajához. A Song Sung Blue címen futó projektről egyelőre nem sokat lehet tudni. Az biztos, hogy A nevem Dolemite és az Amerikába jöttem 2. rendezője, Craig Brewer fogja dirigálni, valamint Hugh Jackman mellett Kate Hudson fogja alakítani a másik főszereplőt. Továbbá olyan nevek bukkannak majd még fel a stáblistán, mint a Maffiózók című sorozat Christopherjét alakító Michael Imperioli, vagy a Jim szerint a világ főszereplője, Jim Belushi. A mozi két balszerencsés énekes történetét dolgozza fel, akik az álmukat próbálják elérni, és megalapítanak egy Neil Diamond emlékzenekart.

Hugh Jackman filmek után visszahódította a színpadot is (Fotó: Matt Crossick)
Hugh Jackman a filmek után meghódította a színház világát is (Fotó: Matt Crossick)

Hugh Jackman, énekes és színész egy személyben

Az 56. életévét a napokban betöltő Hugh Jackman számára nem ismeretlen a musicalek világa. Már 1999-ben a Londoni Nemzeti Színház színpadán szerepelt a Broadway egyik klasszikusát, az Oklahoma! című darabot előadva. 2012-ben pedig már nem csak a színház szerelmesei hallhatták Jackman énekhangját, hanem a moziba látogató emberek is, amikor A nyomorultak főszereplőjét formálta meg Anne Hathaway oldalán. Legutóbb pedig hét évvel ezelőtt, A legnagyobb showmanben eresztette ki a hangját, mint a mozi címszereplője, a filmhez készült dalokkal egyébként 2019-ben világ körüli koncertturnét is tartott az énekes-színész. Úgy látszik, egy turnéval még azonban nem elégedett meg, mert jövő év januárja és augusztusa között 12 alkalommal koncertet fog adni New York egyik leghíresebb szórakoztató központjában, a Radio City Music Hallban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!