A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kissé erősödött a forint

Vágólapra másolva!
Elsősorban nemzetközi piaci mozgások hatására erősödött a forint, a budapesti bankközi devizapiacon szerda délelőtt fél tízkor 257,00/10 forint volt az euró, szemben a kedd délutáni 257,40/60 forinttal.
Vágólapra másolva!

A kereskedők szerint a piac immár nem foglalkozik a magyar belpolitika fejleményeivel, jelenleg a nemzetközi környezet rendelkezik a legfontosabb befolyásoló erővel, és a külföldi hírek kedvezőek. Jó a befektetők hangulata, emelkednek a tőzsdei jegyzések, felfelé tartanak a forintra mindig komoly hatással lévő feltörekvő devizák (dél-afrikai rand, török líra,) és erősödnek a térségi devizák (lengyel zloty, cseh és szlovák korona) is.

A kialakult irányzat elemzők szerint a héten megmaradhat, így a következő napokban arra lehet számítani, hogy az euró/forint árfolyam a 255-es szint felé tolódik el.

A dollárral szemben is erősödött a forint, bár az amerikai deviza is nyertese a nemzetközi piaci folyamatoknak; a dollár/forint árfolyam jelenleg 164,50 (korábban 165 körül is járt); kedd délután 165,15/25 forinton állt az árfolyam.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!