A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kissé erősödött a forint

Vágólapra másolva!
Alacsony forgalom mellett halványan erősödött a forint szerdán. A budapesti bankközi devizapiacon délután 253,40/60 forint lett az euró árfolyama a kedd délutáni 254,10/20, illetve a reggeli 254,20/50 után.
Vágólapra másolva!

A kereskedők elmondása szerint szerdán ingamozgást végzett az euró/forint. Délelőtt - elsősorban a cseh korona árfolyamára vonatkozó helyi nyilatkozatok hatására gyengülő cseh devizával együtt gyengülve került jóval 254 forint fölé.

Majd - szokás szerint a régiós devizákkal együtt mozdulva - a piacok megnyugvását is érzékelte. Ez utóbbi folyamat 253 forint közelébe jutatta az árfolyamot; a délután bekövetkező újabb fordulat aztán megint gyengülést hozott.

A kereskedők ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a piacon alig volt élet, alacsony maradt a likviditás, az árfolyamok egy-egy üzlet nyomán mozdultak el, komolynak mondható érdeklődés nem volt, valódi trend nem alakult ki.

A dollár gyengült az euróhoz képest, így aligha meglepő, hogy a forinttal szemben is vesztett értékéből. A dollár/forint árfolyam szerda délután 160,75/85 forint volt a keddi 161,70/80 forint után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!