Benzinkutak nyílnak az M7-esen

Vágólapra másolva!
Átadták az M7-es autópálya balatonkeresztúri pihenőhelyén lévő benzinkutakat. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ vagyonkezelésében lévő gyorsforgalmi úthálózaton további helyeken folyik töltőállomásokkal "felszerelt" megállók kialakítása. 
Vágólapra másolva!

Átadták a Shell két töltőállomását az M7-es autópálya - Budapesttől 167 kilométerre lévő - balatonkeresztúri pihenőhelyénél - közölte a társaság, amely egyúttal jelezte, az idén összesen 9 új töltőállomást nyitnak meg Magyarországon, amivel így 198 tagúra bővül a Shell magyarországi hálózata.

A cég nem árulta el, mennyibe került a töltőállomások kialakítása, a távirati iroda más forrásból úgy értesült, egy autópálya melletti töltőállomás átlagosan 200-250 millió forintba kerül. Az új kutak üzembe helyezésével már Balatonvilágos és a horvát határ között is van lehetőség a tankolásra az autópályán, mindkét irányban.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ vagyonkezelésében lévő gyorsforgalmi úthálózaton egyébként további öt helyen folyik töltőállomások telepítésével járó komplex pihenőhelyek fejlesztése. Az M7-es sztrádán Balatonlellén, Zalakomárnál és Becsehelynél hoz létre benzinkutat a Mol. Emellett az M0-s körgyűrűn Alacska közelében, az M3-as sztrádán pedig Kálmánházánál is lesz töltőállomás, előbbit szintén a Mol, utóbbit pedig a Shell fogja üzemeltetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!