Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I-ben újonc ETO FC Győr megszerezte első pontját az élvonalban, miután a Diósgyőr vendégeként gól nélküli döntetlent ért el. A találkozó azonban nem emiatt maradt emlékezetes, ugyanis a lefújása után egymásnak estek a játékosok.

A meglehetően eseménytelen találkozó lefújása után kissé érthetetlen módon elszabadult a pokol és a diósgyőri játékosok megrohamozták a Győr kapusát, a szlovák Samuel Petrast, ezt követően jókora tömegjelenet alakult ki a pályán. Hosszú percek kellettek ahhoz, hogy szétválasszák a feleket. A balhé után Bogár Gergő játékvezető piros lapot adott Petrasnak.

DVTK, Disógyőri VTK, ETO FC Győr
Nem a játék miatt maradt emlékezetes a DVTK és a Győr meccse
Fotó: dvtk.eu

A Győr edzője, Borbély Balázs a mérkőzés után elfogadhatatlannak nevezte, hogy a kapusa a kiállítás sorsára jutott a fegyelmezetlensége miatt.

Nem tudom, mi történt a végén, nem láttam, miből alakult ki a lökdösődés, de nem örülök neki, hogy teljesen feleslegesen állíttatja ki magát a kapusunk, ezt nem tudom elfogadni"

 – dühöngött az újonc edzője az M4 Sportnak adott interjújában.

Ezért tört ki a balhé a DVTK és a Győr bajnokiján

A Diósgyőr védője, Szatmári Csaba azzal magyarázta a pályán kialakult feszültséget és a balhét, hogy a győriek kezdetektől kezdve húzták az időt.

"Már korán elkezdték húzni az időt, ez nekünk nem volt szinpatikus és a szurkolóknak sem. Mi szerettünk volna játszani, ezért jöttek ki a szurkolók is, nem azért, hogy a földön fetrengjenek" – mondta a győriekről.

A DVTK sorozatban a harmadik meccsét hozta le kapott gól nélkül, és jelenleg az ötödik a tabellán, míg az újonc Győr egy ponttal utolsó.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!