Egymilliárd forintba is kerülhet a Fidesznek az állami honlapok rendberakása

Vágólapra másolva!
Akár egymilliárd forintba is kerülhet a Fidesz-kormány állami honlapokat megújító terve szakértők szerint, írja szerdai számában a Világgazdaság. A dizájn és a tartalmi elemek újratervezésére szánt összegről a tegnapi lapzártáig nem válaszolt a kormány.
Vágólapra másolva!

"Az új kormány rendet akar tenni az állami honlapok területén is. Úgy véljük, a jelenlegi helyzet méltatlan az országhoz: a minisztériumi oldalak nélkülöznek bármiféle egységes szerkezetet és arculatot, a honlapok közül jónéhány technikailag elavult, felépítésében és tartalmában pedig zavaros, átgondolatlan." - ez a szöveg fogadja most a meh.hu, vagy a kormanyszovivo.hu oldalra tévedőket.

A Világgazdaságnak nyilatkozó szakértők szerint akár egymilliárd forintjába is kerülhet a Fidesz-kormánynak, hogy rendet vágjon az átgondolatlan honlapok között, amelyeknek mind a dizájnját, mint a tartalmi elemeit szeretnék megújítani. Az átadás átvétel pillanatában 443 doménnév volt a kormányzat birtokában, amiből 125-ön található valamilyen tartalom, írja a lap.

Arra a kérdésre azonban, hogy a kormány pontosan mekkora összeget is szán erre a projektre a büdzséből, nem válaszoltak a tegnap esti lapzártáig a Világgazdaságnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről