A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Már növekedésről beszélnek a cégek az SAP szerint

számítógép, email, internet, computer, laptop
Vágólapra másolva!
A válságadók miatt a hazai cégek visszavettek fejlesztésre szánt keretükből, a régióra pedig az jellemző, hogy a vállalatok idén már inkább a növekedésről beszélnek a tavalyi spórolás után - állította az SAP.
Vágólapra másolva!

Ügyfeleik visszajelzése alapján a kelet-európai cégek idén már inkább a növekedésről beszélnek, míg tavaly még a spórolási lehetőség foglalkoztatta őket - állította Manfred Joseph, az SAP cégirányítással foglalkozó vállalat Közép-Kelet-Európáért felelős régióigazgatója.

Elmondása szerint a régió az egyik legjobban teljesítő a piacaik közül, idén akár 20 százalékos árbevétel-növekedés is elérhető az új cégirányítási szoftverek eladásával. A cégek sokat költenek adattovábbításra, mivel gyorsabbak akarnak lenni, gyors megtérülést szeretnének elérni.

Ablonczy Balázs, az SAP magyarországi leányvállalatának ügyvezetője szerint a hazai ügyfeleiket rosszul érintették a válságadók (a telekommunikációs, a kereskedő- és a pénzügyi szektorra kivetett). Mivel a cégek a fejlesztéseikből is visszavettek, így az SAP árbevétele is csökkent tavaly, amiben szerepet játszott, hogy már majdnem aláírt szerződéseket is visszamondtak az érintettek, illetve elmaradtak ígért állami informatikai fejlesztések is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!