Kapkodtak a PlayStation 4 után Amerikában

Vágólapra másolva!
Hihetetlen kereslet mutatkozott a Sony legújabb konzolja, a PlayStation 4 iránt a hétvégén. Az első nap több mint egymillió darab fogyott az eszközökből Észak-Amerikában, aminél többet soha egyetlen eszközből nem adtak el korábban egy nap alatt. 
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag ráugrottak a vásárlók a PlayStation 4-re, és elképesztő ütemben kezdték vásárolni. Az első nap több mint egymillió darabot adtak el a konzolból Észak-Amerikában.

Ugyanakkor nem bizonyulnak hiba nélkülinek a készülékek, néhány vásárló arról számolt be, hogy az eszköz váratlanul kikapcsol használat közben. A Sony szóvívőjén keresztül közölte, ezek a problémák a vásárlók csak nagyon kis százalékánál fordultak elő, és ez nem gátolja meg a vállalatot, hogy folytassa a további szállításokat.

A maximális fordulatszámon pörgésre szükség is lehet, mivel a konzolpiacon egyre éleződik a verseny, a Microsoft a hét második felében dobja piacra legújabb készülékét, az Xbox One-t. A Microsoft készüléke 499 dollárba fog kerülni, ami 100 dollárral drágább a PlayStation 4-nél. A Sony így kíván versenyelőnybe kerülni a riválisokkal szemben a közelgő karácsonyi szezon előtt, melyhez mindkét társaság rendkívül nagy reményeket fűz. Európában november 29-én kerül boltokba az új PlayStation.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!