A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Köznet Eszközkorszerűsítés: ez a csikorgó kilenc szótag címkézi fel azt a remek kezdeményezést, amelynek hála újabb 400 településen elérhető a szélessáv, tájékoztatta a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. az MTI-t.
Vágólapra másolva!
Ahol elérhető a lakosság számára a szélessávú internetkapcsolat, ott a szolgáltatások is javulnak

Mindennek az a jelentősége, hogy ezekben a helységekben a szélessávú internetkapcsolat piaci alapon nem, vagy csak később valósulhatott volna meg. A tavaly év végén indult projekt teljes egészében európai uniós forrásból, nettó 240 millió forintból valósult meg, és a fő célja az volt, hogy a NISZ Zrt. által működtetett – emelt szintű internet-szolgáltatással ellátott – intézmények telephelyein található, összesen 1033 végpont hálózati berendezéseinek korszerűsítésével növelje az internet sávszélességet, és csökkentse a meghibásodások miatt kieső forgalmi időszakokat.

A Köznet projekt fejlesztésének hála az intézményekben javult a hozzáférés, könnyebbé vált a saját weboldalak üzemeltetése, ettől pedig hatékonyabbá válik a munka. A nagyobb sebesség és felhasználóbarát szolgáltatások miatt közvetve a közigazgatási szolgáltatásokhoz is könnyebben férhetnek hozzá a lakosok, így a szolgáltatások hatékonysága is javult. Emellett 400 önkormányzatnak a Közháló (Köznet) program biztosít hozzáférést a világhálóhoz, s az eszközcseréknek köszönhetően a végponton lehetőség nyílik a wifi szolgáltatás beindítására.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!