A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Felfegyverkeznek az amerikaiak

Vágólapra másolva!
Egyre többen vásárolnak Amerikában fegyvert, mivel sokan a fegyverviselési szabályok mihamarabbi szigorításától tartanak. Ennek főleg a fegyvergyártók, például a Smith & Wesson örülnek, akik így a várakozásoknál jobban növelhetik profitjaikat.
Vágólapra másolva!
  • Akár 140-145 millió dolláros árbevételt is elérhet a Smith & Wesson fegyvergyártó a jelenlegi negyedévben, miközben az elemzők csak 137 millió dollárt vártak.
  • Az EPS szintjén is jobb negyedéve lehet a Smith & Wessonnak, mivel 28-30 centes EPS-t érhetnek el, míg az elemzők csak 27 centre számítanak.
  • Főleg azért emelkedhet a fegyvervásárlások száma, mivel az elmúlt időszak amerikai eseményei után már sokan a fegyverviselési szabályok szigorításától tartanak, és ezért előre vásárolnak fegyvereket.
  • Az október végével záruló negyedévben egyébként 28 centes EPS-t ért el a cég, ami bőven meghaladja az egy évvel korábbi 24 centet, vagyis jól pörög az elmúlt hónapokban a fegyvervásárlási biznisz.
  • A részvény is érzi ezt, és a tegnapi hírek után közel 6 százalékos pluszba kapcsolt a hagyományos kereskedés utáni órákban, amivel folytatja az idén látott nagy szárnyalását.
A Smith & Wesson árfolyama (NYSE) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!