A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Nem látszik nagyobb erő tőzsdéken

Vágólapra másolva!
Vegyes teljesítmény látható ma reggel az ázsiai piacokon, miközben tegnap az amerikai indexek nem tudtak emelkedéssel zárni.
Vágólapra másolva!

Ázsiában alapvetően 0,1-0,3 százalékos pluszokat lehet ma reggel látni, de az emelkedés mértékéből ítélve nincs komolyabb vételi erő a tőzsdéken. A japán Nikkei ráadásul 0,5 százalékos mínuszban zárt, holott a jen kisebb gyengülést mutatott a dollárral szemben, ami elméletileg az export vállalatok miatt kedvező a japán tőzsdének.

Az amerikai piacokon sem látszódott nagyobb vételi erő a tegnapi kereskedésben, miután délután vegyes makroadatok érkeztek az amerikai gazdaságból. Az S&P 500 1845,12 ponton zárt, amivel 0,1 százalékot veszített értékből, míg a többi főbb index is 0,1-0,2 százalékos mínusszal tért nyugovóra, így a történelmi csúcsoktól némileg távolodnak a piacok.

Nem minden papír szenvedett azonban, a Tesla Motors árfolyama 14 százalékot ugrott a Morgan Stanley elemzésére, valamint az S modellekkel kapcsolatos fogyasztói visszajelzésekre, de a BlackBerry is 8 százalékot tudott erősödni, amiben az új, Z3-as telefon bemutatásának is szerepe lehet.

Ma fontosabb makroadatként a tartós cikkek rendelésállományának alakulása érkezik, ami fontos a befektetők számára, így némileg kivárás is jellemezheti a piacokat. Már csak azért is, mert pénteken negyedik negyedéves GDP-adat érkezik Amerikából (második olvasat), így ezért is óvatosak lehetnek a befektetők. Némileg alátámasztja ezt az is, hogy 0,1 százalékos plusszal nyithatnak az európai piacok.

Forrás: Bloomberg, Investor.hu
Forrás: Bloomberg, Investor.hu
Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!