A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
Vágólapra másolva!
Folytatódik a tegnap is látott kockázatkerülés a tőzsdéken, a részvényeket adják, míg a kötvényeket veszik a befektetők.
Vágólapra másolva!
  • Ázsiában csak a dél-koreai piac erős, ahol 0,2 százalékos pluszt lehet látni, illetve az indiai tőzsdeindex, a Sensex 6 százalékos ugrásával is kiemelkedőnek számít. Az index azt követően tudott ekkorát ugrani, hogy végül a piacbarát ellenzék került ki győztesen a választásokból. Erről egyébként itt írtunk részletesen.
  • Közben a Nikkei 1,6, míg a kínai részvényindexek 0,4-0,5 százalékos mínuszokat halmoztak fel. A kisebb kínai cégeket tömörítő ChiNext index ráaádsul 2,8 százalékos mai esésével már közel jár a medvepiaci szakazhoz (20 százalékos esés a csúcshoz képest).
  • Az igazán gyenge részvénypiaci hangulat, illetve kockázatkerülés (risk-off) még tegnap az amerikai piacnyitásnál kezdődött el, amiben a vártnál gyengébb ipari termelési adatnak is komoly szerepe lehetett. A főbb amerikai indexek ráadásul nap végére sem találtak magukra, a Dow Jones közel 1 százalékot esett, de a többi index is ennek közelében zárt.
  • Ezzel együtt az esések nagy része még az európai piaci nyitvatartásával megegyező időben jött össze, onnan már inkább minimális napon belüli emelkedés jött össze. Ezek függvényében nem meglepő, hogy az európai benchmarkok stagnálással, tegnapi záróértékük közelében nyithatnak majd a határidős indexek szerint.
  • Ma még érkeznek fontosabb makroadatok, az USA-ból a lakáspiaccal kapcsolatos számokat várják a befektetők, illetve a Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi indexét is publikálják majd.
Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!