A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Megpofozták a tőzsdéket

Vágólapra másolva!
Nagy pofonba szaladnak bele ma is a részvénypiacok, az EKB bejelentései nem ízlenek a befektetőknek. A magyar részvényeknek is kijut a "jóból".
Vágólapra másolva!
  • Legjobban a Mol és az OTP szenvedte meg a mai kereskedést, előbbi 2,2, utóbbi 3 százalékos mínuszba csúszott vissza. A Mol ezzel jelentősen eltávolodott a 12 000 forintos szinttől, míg az OTP valamivel szerencsésebb volt, és a 4 000 forintos szint felett tudott maradni.
  • A Magyar Telekom és a Richter viszont plusszal tudta abszolválni mai rossz hangulatú kereskedést, előbbi 363 forinttal, míg utóbbi 3 950 forinttal zárt 0,8 százalékos pluszban. Ez sem volt persze elég a BUX index jó teljesítményéhez, a két legfontosabb komponens (Mol és OTP) 1,4 százalékot veszített értékéből.
  • A nemzetközi piacokon közben látványosan mélyülnek a mínuszok, Európában 1,3-3,4 százalékos eséseket lehet látni, miután a befektetők nem fogadták jól az EKB-bejelentéseit. A befektetők az eszközvásárlási programot ugyanis már várták, ám vélhetően amiatt aggódnak most, hogy mégsem lesz annyira hatékony az intézkedés.
  • A rossz hangulat az amerikai piacokra is átragadt, ahol 0,3-0,5 százalékos esésekkel folytatódik a tegnapi rossz hangulat. Ezt nem javította a gyáripari megrendelésekre vonatkozó adat sem, ami 10,1 százalékos visszaesést mutatott, miközben az elemzők 9,5 százalékos mínuszt vártak augusztusban.
  • Az események közepette az euró is inkább erősödött a dollárral szemben, a jegyzések 1,265 közelében ingadoznak. A forint árfolyama továbbra is a 310 közelében mozog az euróval szemben, ami pozitívumnak értékelhető ebben a gyenge piaci hangulatban.
Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!