A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Mobilfizetésben nyomulhat a Google

Vágólapra másolva!
100 millió dollárt fizethet a Google a Softcard megvásárlására, ezzel pedig egyértelműen a mobilfizetési piacot célozza az óriás vállalat.
Vágólapra másolva!
  • Ez alapvetően összhangban van számos elemző véleményével, miszerint az Apple Pay szolgáltatás elindítása számos piaci szereplő esetében változásokat hozhat el jelenlegi stratégiájukban.
  • Nem csak az Apple Pay elindulása, hanem az PayPal leválasztása is változásokat hozhat az elemzők szerint, vélhetően számos felvásárlás valósul majd meg a következő időszakban.
  • Mivel 2015-ben az eMarketer szerint az e-kereskedelem mértéke 1 500 milliárd dollárt tehetett ki, ezért a mobilfizetési piac kulcsfontosságú lehet. Márpedig egyelőre az Apple szénája áll a legjobban, aligha hagyhatja ezt a Google.
  • A Wallet néven futó szolgáltatásuk ugyanis az elmúlt négy évben nem igazán hozta várakozásokat, a 100 milliós esetleges vételár pedig a piacméret alapján azért nem tűnik borsosnak.
  • Már csak azért sem, mert a hasonló szolgáltatásokat nyújtó Stripe-t, 3,5 milliárd dollárra, az Aydent pedig 1,5 milliárd dollárra értékelik a legutóbbi tranzakciók alapján. Nincs tehát vesztegetni való ideje a Google-nek, ha komolyan gondolja ezt a piacot.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!