A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kúszik felfele a réz ára

Vágólapra másolva!
Kitartóan emelkedik a réz árfolyama a napokban, ezt látva tehát jól időzítve és szép pluszban zártuk le az árfolyam esésére pár hónappal korábban nyitott pozíciónkat. Nagy lendülettel indultunk meg felfele, és mivel elég nagyra duzzadtak már az eladási pozíciók, ezek zárása újabb vevőket is csalhat a piacra. 
Vágólapra másolva!

Egy vártnál erősebb hét eleji kínai gazdasági növekedési adat, illetve a nagy rézbányák beruházási kiadásainak megnyirbálásáról érkező bejelentések egyaránt segíthették a színesfém árfolyamának emelkedését az elmúlt időszakban. Bár a kínai gazdaság lassulása idővel akár újabb mélységek felé is nyomhatja az árfolyamot, a most látható fellélegzés rövid távon még akár ki is tarthat.

A réz heti grafikonja Forrás: Tradingview, Investor.hu

A Wall Street Journal egy cikke szerint ugyanis a réz árfolyamának esésére fogadó pozíciók száma egyre nagyobb csúcsokat üt, vagyis meglehetősen sokan váltak már pesszimistává a kilátásokkal kapcsolatban. Ha ebben csak egy kis változás is beállna, az a short pozíciók gyors zárásával járhat együtt, pótlólagos vételi erőt adva a réz piacán. Rövid távon tehát egyelőre kockázatosnak tűnik újranyitni a réz eladási pozíciókat.

Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!