A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Laura Green fiatal angol nő, aki sok ezer tucat kortársával együtt szenvedélyesen rajong a divatért. Személy szerint a csillogás és a pompa áll a szívéhez a legközelebb, legszívesebben így járna egész nap, és cseppet sem volna ellenére, ha tömegek jönnének szembe vele talpig gyémántban, bársonyban a metrón, az utcán, az üzletekben.
Vágólapra másolva!

Laura Green fiatal vállalkozó. Csatokat, bizsut, sálat, táskát értékesít. A visszajelzések szerint hiánypótló, amit csinál, remek szeme van a stílusos kiegészítőkhöz.

Kedvence a masnis csat, szinte nincs nap, hogy anélkül menne ki az utcára.

Laura Green szeretett volna tanulni, a gimnázium után üzleti főiskolára felvételizett, de hiába végzett el több szemesztert,

nem diplomázott le, egy idő után nem bírta a piszkálódást.

Úgynevezett célpont lett, az évfolyamtársai rendszeresen megfélemlítették és terror alatt tartották.

Forrás: Serendipity

Ha nincs segítség, majd egyedül

A felsőoktatásnak így hátat fordított, de a terveinek nem. Nekiállt munkát keresni, és azzal kellett szembesülnie, hogy soha, de valóságosan egyszer sem hívták be interjúra. Innen arra jutott, kénytelen a kezébe venni a dolgokat.

Csatlakozott egy önsegítő csoporthoz, amely abban igyekszik támogatni a tagjait, hogy kiálljanak magukért és képviseljék az érdekeiket.

Hogy képesek legyenek magabiztosan, éretten elmondani, mit akarnak, miben kénytelenek megváltoztatni az életüket, ha boldogulni akarnak.

Laura Green tehát piackutatott és belevágott. Serendipity – ezt a nehezen lefordítható szót választotta márkanévnek. Azt jelenti, akkor találunk rá a szerencsénkre, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Forrás: Serendipity

Most rengeteget utazik, két személyi asszisztenssel dolgozik, Manchesterbe jár egy nagykereskedőhöz áruért, azt hozza el tőle, ami szerinte tetszhet a vevőinek.

Nehezített pálya? Az mi?

Laura Green öt éve él így. Gyakran hívják előadást tartani, ahol sosem hallgatja el, hogy szerinte

aki tanulási nehézségekkel küzd, annak is jár az esély, ugyanaz és ugyanakkora, mint a társadalmi többségnek.

Hiszen egy fiatalnak mi sem természetesebb, mint az álmaival foglalkozni, akkor is, ha történetesen megváltozott munkaképességű.

Nekik pedig az is boldogan teremt munkalehetőséget, aki maga is valamilyen érintettséggel, például Down szindrómával született.

Mint Laura Green.

(Via)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!