A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Amerikában az Uber már nem csak embereket szállít

Über Taxi applikáció
The Uber app is seen on a smartphone past cabs waiting for clients near the Sagrada Familia in Barcelona, on December 9, 2014. A judge on December 9, 2014 banned the popular smartphone taxi service Uber from operating in Spain, court officials said, following similar prohibition action in several other countries. AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA
Vágólapra másolva!
Csomagküldő szolgáltatást indított az Egyesült Államokban az Uber UberRush néven. A flotta legnagyobb részét kerékpárok és hibrid meghajtású autók alkotják.
Vágólapra másolva!

Csomagküldő szolgáltatást vezetett be az Egyesült Államokban az Uber. Az UberRush flottájának legnagyobb részét kerékpárok és hibrid autók alkotják, tájékoztat közleményében a cég. Az UberRush elsőként Chicago-ban, New York-ban és San Fransiscoban indult el.

Időt és energiát spórolhatnak

Rengeteg vállalkozás számára okoz fejfájást a mindennapi csomagküldés logisztikája, írják a közleményben. Az UberRush segítségével időt és energiát spórolhatnak azáltal, hogy a csomag pár perc alatt eljut a feladótól a címzettig.

A csomagok miatt utaznak

Az Egyesült Államokban az utazások 20 százalékát a csomagok egyik helyről a másikra való szállítása teszi ki, amellyel több ezer órát és még több benzint pazarolnak a vállalatok és a magánszemélyek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!