Egy új étteremlánc kacsingat Magyarország felé
![Pizza Ez Zsír! Tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztára - Kedvenc ételeink diétás változatai](https://cdn.origo.hu/2023/12/L7eaCjUGjU34UR3n7cv5g5C8X1GaJgow02MNUgIiJ2Q/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFmMWQyMmQ0MTUzNTRiOTg5OTM2YzYwZmE2ZjBlNjhk.webp)
A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi's pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.
Úgy tartják, az igazi New York-stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi's minden egyes éttermében lemásolják a New York-i vizet.
Jelenleg közel félszáz Grimaldi's pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu
Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.
Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását.