A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy új étteremlánc kacsingat Magyarország felé

Pizza Ez Zsír! Tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztára - Kedvenc ételeink diétás változatai
Vágólapra másolva!
Egy újabb pizzérialánc kacsingat Magyarország felé. Amerika legtöbbször kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi's franchise-partnereket keres Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi's pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.

Jelenleg közel félszáz Grimaldi's pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu

Forrás: Thinkstock

Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.

Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!