A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem tudja eladni, ezért kisorsolja 1,7 millió dollárt érő házát

Vágólapra másolva!
Alla Wagner súlyos nyaksérülést szenvedett, emiatt már nehezen tud közlekedni hatalmas, 1,7 millió dollárt érő ingatlanában. Már régóta próbálja eladni a házat, viszont nem talált rá vevőt, emiatt pedig ötletes megoldással próbálja meg értékesíteni az ingatlant.
Vágólapra másolva!

A CBC-nek adott interjújában Alla elmondta, hogy több helyen is meghirdette 353 négyzetméteres ingatlanát, viszont kevesen érdeklődtek iránta, vevő pedig nem volt. Az ingatlanosától azt a tanácsot kapta, hogy csökkentse az árat, de még ezután sem sokan jöttek.

Ekkor jutott eszébe, hogy nyereményjátékot indít a közösségi médiában, ahol az egyik szerencsés jelentkező megnyerheti a házát.

Alla nehezen közlekedik a házban sérülése után, ezért adja oda valakinek Forrás: Facebook

A játékba 25 dollárért lehet beszállni, Alla pedig abban reménykedik, hogy összejön a 68 ezer jelentkező. A sorsolás ugyanis csak akkor kezdődhet, ha sikerül 1,7 milliót begyűjteni a jelentkezőktől. Ha elérik a célt, akkor valaki összesen 25 dollárért egy luxusingatlan gazdája lehet. Ha pedig nem sikerül, akkor mindenki visszakapja a pénzét.

A jelentkezésnél - a nevezési díj mellett - írni kell egy 350 szavas levelet is,

amelyben mindenki elmondhatja, hogy miért is szeretné magáénak a házat. A levél és a nevezési díj leadásának határideje április 5, azonban Alla hajlandó ezt kitolni, ha nem jön össze elég jelentkező.

Az 1,7 millió dolláros ingatlan Forrás: ©2018 Kenneth G Zacharias/Ken Zacharias

Persze van még néhány feltétel: például a jelentkezőnek legalább 18 évesnek kell lennie és egy ember, vagy háztartás csak egyszer jelentkezhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!