A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Termékvisszahívás az Aldinál

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
A Sodastar szódagép (szállítója: Balanced Lifestyle Food and Beverages GmbH) használata során az üvegpalack megrepedhet, ezért sérülésveszély áll fenn - közölte az Aldi Magyarország Kft. 
Vágólapra másolva!

Megrepedhet az aldis szódagép üvegpalackja, ezért a boltlánc a gyártó bevonásával cserepalackokat ad. Aki nem szeretné használni a gépet, az visszaviheti bármelyik Aldi üzletbe.

Az Aldi azt közölte, hogy a szódagép az üvegpalackkal nem használható, de PET-palackokkal igen, utóbbiak nem veszélyesek.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A gyártó cég az üvegpalackok helyett három PET-palackot ad a vásárlóknak, akik az Aldi ügyfélszolgálatán kérhetik a cserét, a palackokat pedig postán továbbítják. A magyarországi Aldi boltokban március 24-től árusították a Sodastar nevű szódagépet.

Forrás: Aldi

Ha valaki nem szeretne műanyag cserepalackokat, és nem akarja a továbbiakban használni a szódagépet, akkor bármelyik Aldiba visszaviheti, ahol blokk nélkül is visszafizetik a termék árát. Az Aldi felfüggesztette a szódagép forgalmazását, és elnézést kér a problémás termék miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!