A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország

Ennyibe került eddig a most született brit királyi sarj

Harry herceg, Meghan Markle take carriage ride through Windsor following royal wedding ceremony CrowdSpark Fiona McCarthy prince harry meghan markle harry meghan harry and meghan markle duke and duchess of sussex windsor windsor uk uk u
Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, take a carriage ride through Windsor on May 19, 2018 following the highly anticipated royal wedding ceremony.
Vágólapra másolva!
A hercegi pár az Instagrammon jelentette be az örömhírt. Azonban egy királyi sarj felnevelése nem olcsó, például György cambridge-i hercegé - a becslések szerint - legalább egymillió dollárba (289 millió forint) fog kerülni – írja a Business Insider.
Vágólapra másolva!

Bár a királyi csecsemő születésének körülményeiről még nem sokat tudunk, ugyanakkor az azt megelőző eddigi költésekről annál többet.

Sussex hercege és hercegnéje Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

A Vanity Fair magazin szerint

a hercegné babaváró bulija mintegy 200 ezer dollárba (57,8 millió forint) került,

ami virágkötészeti oktatást, és egy Michelin-csillagos séf által készített süteménykóstolást is tartalmazott. A New York-i The Mark szállodában tartott eseményre egy egész lakosztályt béreltek 75 ezer dollárért (21,7 millió forint). Az egész eseményt Meghan Markle egyik legjobb barátja, a teniszező Serena Williams fizette.

A becslések szerint több mint 65 ezer dollárt (18,8 millió forint) költöttek a babaszoba kialakítására Frogmore Cottage-i otthonukban.

Továbbá a pár mintegy 11 ezer dollártért (3,1 millió forint) vett igénybe akupunktúrás kezelést egy wellness központban, és felkerestek egy numerológust is.

Meghan Markle Forrás: AFP/Paul Ellis

Meghan legalább 500 ezer dollárt (144,7 millió forint) költött kismamaruhákra – állítja a Glamour –, mert a királyi család tagjai nem fogadhatnak el ingyenes ruhákat divatcégektől és tervezőktől.

A Daily Mail beszámolója alapján a hercegnő otthon szülte meg kisfiát egy szülésznő segítségével, akinek a díja 2 ezer és 6 ezer dollár (578 ezer és 1,7 millió forint) között mozog, továbbá egy dúla (nagy tapasztalattal rendelkező asszony, aki folyamatos fizikai, érzelmi és informatív segítséget nyújt a szülés alatt) is segíthette a vajúdást. Az ő tiszteletdíja mintegy 1.700 dollár (félmillió forint) lehetett.

Továbbá a pár 14 dollárt (4 ezer forint) költött a baba születési anyakönyvi kivonatára.

A kisfiú mellé több nyelven beszélő dadát szeretnének majd fogadni. Bár még nem tudni, ki kapja majd ezt a feladatot, mindenesetre egy dadus akár 58 ezer dollárt (16,7 millió forint) is keres, de valószínűleg a királyi család ennél többet fog neki fizetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!