Különleges akciót indított a Tesco

Tesco
Tesco shopping centre is seen in Gdynia, Poland on 30 January 2018 President Andrzej Duda signed into law the shopping ban in Poland on Sundays. New law backed by labor unions and the Catholic church, force retail businesses to close for two Sundays a month, from March 2018 and for all Sundays but a few exceptions in 2020. (Photo by Michal Fludra/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Lassan egy hónapja kezdte meg működését a Tesco Angyal Alapítvány, amelyet az áruházlánc a nehéz helyzetbe került kollégák támogatására hozott létre. A munkatársak összefogásával és az alapítvány kezdőtőkéjével együtt már több mint 7 millió forint támogatási összeg hívható le, a Tesco ráadásul a kollégák által önkéntesen adományozott összes forintot megduplázza.
Vágólapra másolva!

A Tescónál dolgozó kollégák mindig készen állnak arra, hogy segítő kezet nyújtsanak egymásnak, legyen szó krízishelyzetről, betegségről, elemi kárról, esetleg hirtelen családi tragédiáról. Az áruházlánc azonban vállalati szinten is szeretne e kezdeményezések mögé állni, keretet biztosítani, egyúttal új szintre emelni a segítségnyújtást.

Ezért a Tesco megalapította a Tesco Angyal Alapítványt, amelynek kuratóriuma havonta dönt a támogatás összegéről és a jogosultakról.

Eddig is sok példaértékű jótékonysági összefogásra került sor a vállalaton belül, de ezzel a kezdeményezéssel most még több érintett munkatársuk részesülhet a kollégák és az áruházlánc támogatásában. Az alapítvány hazai indulása óta eltelt közel egy hónap alatt a kollégák már több mint 2 millió forintot adományoztak bajba jutott munkatársaik megsegítésére.

Forrás: AFP/NurPhoto/Michal Fludra

– emelte ki Szigeti Barbara, a Tesco kiskereskedelmi HR-vezetője.

A Tesco Angyal Alapítvány számára a minimálisan adományozható összeg 100 forint, a maximális összeg nincs meghatározva. A támogatás történhet havi rendszerességgel vagy eseti jelleggel, sőt van lehetőség célzott, névre szóló adományozásra is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről