A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

A történelem egyik legnagyobb összegű sportfogadását kötötték

Los Angeles, 2017. november 2. A Houston Astros játékosai ünnepelnek, miután győztek a Los Angeles Dodgers ellen az észak-amerikai profi baseballbajnokság Világsorozatnak nevezett nagydöntőjének hetedik mérkőzésén, és ezzel 4-3-ra megnyerték a négy győzelemig tartó párharcot a Los Angeles-i Dodger stadionban 2017. november 1-jén. (MTI/EPA/Mike Nelson)
Vágólapra másolva!
Megkezdődött az észak-amerikai profi baseball bajnokság (MLB) rájátszása, a lelkes szurkolók pedig a fogadóirodáknál is megmutatták, hogy mennyire támogatják kedvenc csapataikat. Egy houstoni férfi például olyannyira eltökélt, hogy minden idők legnagyobb fogadását kötötte.
Vágólapra másolva!

Jim McIngvale a Scarlet Pearl kaszinóban a DraftKings-nél 3,5 millió dolláros fogadást kötött arra, hogy a Houston Astros nyeri meg az MLB idei kiírását. Az ESPN és a New York Post szerint ez volt az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb összegű sportfogadása, ha pedig bejön, akkor McIngvale 7,7 millió dollárt zsebelhet be.

A houstoni férfi egyébként egy másik fogadóirodánál is játszott 200 ezer dollárral az Astros bajnoki címére, valamint egy harmadik helyen is tett fel rájuk pénzt, de azt nem mondta el, hogy mennyit.

McIngvale a Mattress Mack matracbolt tulajdonosa, és elmondása szerint egész életében a Houston Astros-nak szurkolt. A 68 éves férfi fogadása akkora összeg volt, hogy az Astros egyből megelőzte a New York Yankees csapatát, így már ők a legesélyesebbek a bajnoki cím megnyerésére a DraftKings-nél.

A Houston Astros játékosai ünnepelnek bajnoki címüket 2017-ben Forrás: MTI/EPA/Mike Nelson

Ugyan valóban rengeteg pénzről van szó, de az ESPN-nek nyilítkozó bookmaker, Robert Walker arról számolt be, hogy nála 2002-ben egy 4,8 millió dolláros fogadást kötöttek az akkori Super Bowl döntőre a Rams és a Pats között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!