Silvia Grossi az Il Salviatino, a 15. századi Toszkán villa szakácsa heti kétszer ad online főzési leckét saját konyhájából. Grossi rövid videókban mutatja be, hogy
miként lehet gyorsan összeállítani olyan ételeket, mint a gnocchi vagy a házi pizza,
amikhez könnyen beszerezhetőek az alapanyagok.
A The Langham London Artesian csapata pedig a személyzet kedvenc kézműves koktéljait mutatja be, számos kulisszatitkot árulva el.
A The Langham Chicago cukrásza pedig gyermekeknek tart oktatást,
hogy miképpen is készíthetnek Lucky Charms müzli szeleteket.
A montanai Resort at Paws Up üdülőhely Instagram Live sorozatán olyan oktatóvideókat tesz közzé, hogy miképpen érdemes horgászni, hogyan találhatóak meg a természetben a szükséges alapanyagok, és hogy hogyan kell tábortüzet gyújtani.
A washingtoni Four Seasons hotel pedig a saját fejlesztői által összeállított tippeket teszi közzé, hogy miként valósítsuk meg a tökéletes otthoni nyugalmat.
Hasonlóan tesz a mexikói Rosewood Mayakoba személyzete is, akik a testmozgásról és a gyógynövények jótékony hatásairól osztanak meg útmutatókat.
A thaiföldi Anantara Golden Triangle Elephant Camp and Resort pedig
webkamerákat állított fel, hogy bárki láthassa a szabadon barangoló elefántokat,
amint fürdenek, esznek vagy játszanak.
A Nashville-i Bobby Hotel és a toszkánai Monteverdi szálloda pedig a helyi zenészeket támogatja azzal, hogy közvetítik otthoni koncertjeiket.