A Noma mindig is nagyon pörgős étteremnek számított, általában hónapokra előre kellett asztalt foglalni, hiszen nem csak finom ételeket készítettek, hanem mindezt elérhető áron tették. A burgerezővé átalakított helyen 18 dollárba fog kerülni a legolcsóbb hamburger, ami ugyan soknak tűnhet, de Dániában ez teljesen átlagos.
A burgerek mellett a Noma kerthelyiségében egy borbárt is kialakítanak, amitől azt várják, hogy segít majd beindítani a társasági életet a járvány után.
A tulajdonos szerint senki ne számítson arra, hogy szarvasgombás és kaviáros burgereket árulnak majd. Ehelyett hagyományos sajtburgerrel kezdenek, hiszen ezt mindenki ismeri és szereti. Ehhez viszont a legjobb minőségű húst és hozzávalókat használják majd,
a hamburgerbucit pedig minden reggel helyben fogják sütni, hogy friss legyen,
Az átalakított étteremben 65-en tudnak majd leülni és csütörtöktől vasárnapi lesz nyitva. A nyitás után a vendéglátóhelynek is be kell tartania a világszerte immár szokványossá váló óvintézkedéseket.