A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ez lesz a Szent István Nap egyik kihagyhatatlan rendezvénye

Vágólapra másolva!
A Road Movie Live évről évre a Szent István Nap egyik legnépszerűbb programhelyszíne, amely az idén augusztus 19-én és 20-án is különleges zenei élményt kínál azoknak, akik kilátogatnak a Műegyetem rakparti koncertekre. A magyar zenei élet kiválóságai, köztük a Bagossy Brothers Company, Curtis, a Honeybeast és Zséda a hazai tájak, városok által inspirált dalaikat adják majd elő.
Vágólapra másolva!

Egyedülálló zenei élményben lehet részük mindazoknak, akik a 2024-es Szent István Nap rendezvénysorozaton is a Road Movie Live színpad zenei kínálatát választják. Augusztus 19-e és 20-a között, a Műegyetem rakparton immár negyedik alkalommal találkozhatunk a legismertebb magyar zenészekkel, akik koncertrepertoárjukra olyan dalokat is felvettek, amelyekben egy-egy hazai régió, város vagy épület ihlette történetet mesélnek el.

A Road Movie projekt keretében az elmúlt öt évben számos olyan sláger született, amely Magyarország különböző tájait és városait ünnepli, így a közönség hallhatott már a Balaton, Sopron, Debrecen vagy éppen Szentendre által inspirált szerzeményeket.

Idén az új előadóknak köszönhetően újabb települések kerülhetnek fel a Road Movie országtérképére: Szeged képviseletében színpadra lép a Hűvös és a Honeybeast, míg Paszabot a Parno Graszt, Pápát pedig Zséda jeleníti meg a koncertműsorban. De nem maradhatnak el a régebbi, már bizonyított zenekarok sem: a kétnapos, ingyenesen látogatható rendezvényen olyan ismert előadók is szerepelnek, mint a Bagossy Brothers Company, Curtis, a Roma Soul és a Random Trip.

Minden Road Movie-dalhoz készült videóklip és riportfilm is – ezek a zenészek és filmes művészek sajátos látásmódjától válnak igazán hangulatossá és értékessé. A szervezők most ezekből a különleges alkotásokból válogattak, így a Műegyetem rakpartra érkező közönség egy különleges zenei utazásnak lehet részese.

Az ünnepségsorozat részletes programja, valamint az előadókkal és a műsoraikkal kapcsolatos információk elérhetők a folyamatosan frissülő szentistvannap.hu honlapon, valamint a Szent István Nap mobilalkalmazásban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!