A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Újabb töltőállomást nyitott a Mol Romániában, ezzel 240-re nőtt a számuk

Mol, benzinkút
Budapest, 2017. március 23. Egy eladó a Mol töltőállomásán Budapesten, a Szentendrei úton 2017. március 23-án. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Újabb töltőállomást nyitott a Mol Romániában, ahol a benzinkúthálózata 240-re nőtt az új beruházás nyomán - közölte pénteken a vállalat.
Vágólapra másolva!

Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint a Bukarest mellett levő Bragadiruban felavatott új töltőállomás a Mol legfrissebb befektetése a román piacon. A Mol Románia idén ünnepeli az első romániai töltőállomása megnyitásának 25 éves évfordulóját. Ez idő alatt mintegy 200 millió dollárt fektetett be a cég a kiskereskedelmi hálózat és a logisztikai rendszer szerves bővítésébe és korszerűsítésébe,

ezenkívül két fontos piaci szereplőt vásárolt fel, a Shellt 2004-ben és az olasz Eni/Agip romániai töltőállomásait 2014-ben.

Illusztráció Forrás: MTI/Marjai János

Mára a Mol Románia a 240 töltőállomás mellett Mezőtelegden és Gyurgyevóban (Giurgiu) két üzemanyagraktárt, Mezőtelegden egy LPG (autógáz) terminált, valamint kenőanyag és petrolkémiai részlegeket működtet. A mintegy 250 alkalmazottat foglalkoztató vállalat célja, hogy az üzemanyag-kiskereskedelmen túlmutatóan teljes körű mobilitási szolgáltatóvá váljon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!