A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Konferencia-liga harmadik fordulójában a Paks 3-0-ra kiütötte a Mornar csapatát. A mérkőzés végén botrányos jelenetek játszódtak le, a montenegróiak lecserélt játékosa alig akart lejönni a pályáról, a gyúrójukat pedig a lelátóról megdobták egy szotyis zacskóval, és ezek után ápolásra volt szüksége.

A Paks a második félidő közepén már kettős emberelőnyben játszhatott, ugyanis az ellenféltől két futballistát is kiállítottak. A hajrában, 1-0-s magyar vezetésnél egészen döbbenetes jelenetek játszódtak le az oldalvonal mellett, a montenegróiak lecserélt játékosa, Darko Zoric alig akart lejönni a pályáról, majd őrjöngött és a bólyákat rugdosta. A mögötte haladó gyúróval még ennél is furcsább dolog történt, őt egy szotyis zacskóval dobák fejbe a lelátóról. 

Ez nyilván nem lehetett túlzottan fájdalmas, a Mornar gyúrója azonban másodpercekkel a dobás után hirtelen a fejéhez kapott, majd látványosan szimulálva összeesett. 

A montenenegróiak stábtagját percekig "ápolták" a pálya mellett, egészen szürreális jelenetek miatt állt öt percig a játék.

BÖDE Dániel
Böde Dániel is gólt szerzett a Mornar ellen
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A Paks-Mornar meccs legbotrányosabb jelenete a linkre kattintva megtekinthető.

A kelleténél hosszabb ráadás végül jól jött a Paksnak, mert a magyar csapat további két gólt lőtt, és ezzel nagy lépést tette a továbbjutás felé.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!