A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Paks hazai pályán 1-0-ra legyőzte a montenegrói Mornar csapatát, ezzel fontos lépést tett a továbbjutás felé.

Az első félidő legfontosabb eseménye az volt, hogy Chris Marlon Ondong-Mba durván megtaposta Vécsei Bálintot, ezért a bíró azonnal kiállította. Bognár György együttese a második félidőben gólra váltotta az emberelőnyt, Böde Dániel az 59. percben közelről a kapura fejelte Windecker József beadását. 

Érdekesség, hogy a Paks csatárának gólját a helyszínen ünnepelte a magyar női kézilabda-válogatott kapusa, Böde-Bíró Blanka, aki nemrég tért haza a párizsi olimpiáról.

A 62. percben Marko Djurisics kiállítása miatt már 9 emberre fogyatkozott a Mornar, a Paks pedig a hosszabbítás utolsó perceiben végleg lezárta a mérkőzést, és a továbbjutás felé is hatalmas lépést tett. 

A 98. percben az Ötvös Bence elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt Szabó Bálint váltotta gólra, majd Tóth Barna is betalált még az utolsó pillanatban.

A Paks augusztus 13-án játssza a visszavágót Montenegróban, előtte pedig még Zalaegerszegen is pályára lép a magyar bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!