Bor- és pálinkamúzeum is kapható az ingatlanpiacon

kecel
Vágólapra másolva!
Tanműhely, szálló, kollégium, étterem és múzeum az egyben a Kecelen eladásra kínált, összesen 1769 négyzetméteres ingatlan komplexum. Meg persze bármi más, ami ekkora helyen, ilyen infrastruktúrával csak megvalósítható. 1,36 milliárd forint a vételár, lássuk, mi minden jár ezért!
Vágólapra másolva!

"Kecelen, több mint 2 hektáros területen elhelyezkedő, valaha szakgimnáziumként és szakközépiskolaként működött komplexum, tanműhelyekkel, bor- és pálinkamúzeummal, étteremmel, 260 fő befogadására alkalmas szálló résszel, konferenciateremmel, minden ingóságával együtt!"

Különleges ingatlanra lehet szert tenni Forrás: Ingatlanbazár

Az intézmény több mint 2 hektár területen fekszik, mely lehetővé teszi a folyamatos fejlesztéseket, bővítéseket. Irodahelyiségek, korszerűen felszerelt tantermek, informatikatermek, könyvtár, kollégiumok, tankonyha, tanbolt, étkezde, szövettenyésztő labor, korszerű eszközök segítették az iskola mind a nappali, mind a felnőttképzés területén az elméleti és gyakorlati oktatást.

Forrás: Ingatlanbazár

A területen fekszik egy 280 nm-es lakóház saját kerttel.A szálló és kollégiumok:A földszinten helyett kapott egy 220 nm konferenciaterem, recepció, ruhatár, mosdók és egy kémiai minilabor. Pincében található a bor és pálinkamúzeum. A szálló és kollégiumok összesen kb. 260 fő befogadására alkalmasak. Kollégiumok 36 db szobával, a szálló 23 db szobával rendelkezik. [...]"

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!