A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Ezek a sztárok elképesztően drága ingatlanjai

Celebvillák, celeb, villa, George Lucas
This is the main house at Skywalker Ranch where George Lucas works
Vágólapra másolva!
A gazdagok és híresek nem egyszer olyan luxust élvezhetnek, amelyről a legtöbben csak álmodoznak. A világsztárok gyakran a legexkluzívabb környékeken birtokolnak fényűző ingatlanokat, és ha a celebek otthonairól van szó, egy dolog biztos: nem olcsók. A következő összeállításunkban minden idők legdrágább celebvillái közül mutatunk be néhányat.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift 30 millió dolláros (10 milliárd forint), hét hálószobás, tíz fürdőszobás házában rengeteg hely jut a vendégek szórakoztatására. Ráadásul a tengerparti elhelyezkedése miatt a kilátás is éppoly varázslatos, mint a belső terek.

Tiger Woods 54,5 millió dolláros (18 milliárd forint) házához teniszpálya, 100 méteres medence, 60 méteres búvármedence, gyógyfürdő, futópálya és természetesen egy golfpálya is tartozik.

Tom Cruise 59 millió dolláros (20 milliárd forint),10 000 négyzetméteres colorádói otthonából festői kilátás nyílik a közeli hegyekre, a privát sípályák, teniszpálya és motocross pálya pedig bőséges szórakozási lehetőséget kínál a sztárnak és vendégeinek.

Embed from Getty Images

Még 2008-ban szerelmespárként vásárolta meg Brad Pitt és Angelina Jolie a Château Miraval nevű kastélyt és szőlőültetvényt Dél-Franciaországban, 67 millió dollárnak (23 milliárd forint) megfelelő összegért. Ez ma körülbelül 80 millió dollárnak (27 milliárd forint) felel meg. A főépületben 35 szoba, helikopter-leszállóhely, beltéri és kültéri medencék, videojáték-szoba, házimozi és még sok más található, a szőlőültetvény pedig értékes rozét termel. Annak ellenére, hogy 2016-ban elváltak, Pitt és Jolie még mindig társtulajdonosai az ingatlannak.

Brad Pitt és Angelina Jolie francia villája Forrás: AFP/Michel Gangne

Jay-Z és Beyoncé egy 88 millió dolláros (30 milliárd forint) Bel Air-kastélyban él, amely többek közt négy szabadtéri úszómedencével, gyógyfürdővel, kosárlabdapályával és egy 15 férőhelyes garázzsal is rendelkezik.

George Lucas 100 millió dolláros (34 milliárd forint) háza, a lenyűgöző „Skywalker Ranch" a rendező ikonikus filmsorozatának, a Star Wars-nak tiszteletére kapta a nevét. A kastély egy 26 hektáros birtokon helyezkedik el, és épült hozzá egy 300 férőhelyes színház is.

George Lucas fényűző otthona Forrás: Wikimedia Commons/Mike McCune
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!