A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Egy álomház, ahol bármikor szívesen ébrednénk

Ingatlanbazár
Vágólapra másolva!
A 250 millió forintért kínált, 360 négyzetméteres, impozáns ingatlan nem csak belső tereivel, de romantikus kertjével és persze csodás kilátásával is azonnal megfogott minket. Sok-sok fotó az eladó, Almagyar területén kínált szépségről, kívülről és belülről is.
Vágólapra másolva!

"Eger egyik legszebb helyén, az Egri vár felett - Almagyar dombtetőn – kínálom megvételre ezt a varázslatos kert által körbe ölelt, örök panorámával rendelkező, elegáns vonalvezetésű családi házat. A ház igazi kuriózumnak mondható egyedi, mesés kertjével, és romantikus hangulatával. Az 1990-ben épült ház folyamatosan karbantartott és felújított.

Illusztráció Forrás: Ingatlanbazár

A három szintes barokk hangulatot árasztó, ugyanakkor modern vonalvezetésű ház kialakítása minden szempontból praktikus, a szobák tágasak, világosak és kényelmesek.

Földszinten kapott helyet 3 kertkapcsolatos szoba, melyek közül egy akár apartmanná is egységesíthető.

Valamennyi szobához saját fürdőszoba tartozik. Ezen a szinten található még a konyha, és külön helyiségben szauna, hidromasszázs káddal. Az érkezési szinten hatalmas előtér fogad minket, majd nappali-étkező, egy fürdőszobával és terasszal rendelkező szoba, valamint egy nagy terasz csodálatos panorámával.A felső szinten található balra egy dupla szoba erkéllyel, előtérrel és fürdőszobával, jobbra pedig egy szoba, erkéllyel, előtérrel és fürdőszobával. Valamennyi szoba parkettázott, visszafogott eleganciával berendezve. A bútorok megegyezés tárgyát képezhetik.

Illusztráció Forrás: Ingatlanbazár

A fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, továbbá 15 darab napelem került elhelyezésre a tetőn, melynek köszönhetően a rezsi költségek szinte minimálisak. A 440 négyzetméteres telekterület igényesen kialakított: üde, virágokkal teli kert, mely kényelmes pihenőhelyekkel, rejtett zugokkal, romantikus kerti tóval várja a lakókat. Parkolásra a ház előtt van lehetőség, 4 gépkocsi számára. Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel, kialakult vendégkörrel. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!